Schip, Boot, Meer, Zeilboot, Italiƫ, Zee, Varen

Op de grote rivieren heb je dezelfde vergunning nodig. Na het behalen van deze opleiding ben je klaar om je eigen motorboot te besturen. Heeft u een boot die niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op! Klik hier voor een gratis ander weer-examen. Gezamenlijke basboot met een lengte van slechts 2,5 metrische ton (MT), Boat Drive License Course – Phuket Ik ken u niet, maar als u geïnteresseerd bent om veel te leren over de wereld van boten, neem dan contact met mij op. Ik beheer Yachtconsult Kuksi wamati prodsat. Ik begon mensen te leren boten te besturen nadat ze hun problemen op het water hadden opgelost. Door middel van een dode zee scenario of een safe-remedie situatie help ik hen hun probleem op te lossen. Ik begin met een cursus varen en het besturen van een motorboot zonder gebruik te maken van een bootalarm of bootroer. Mensen die veilig het water op kunnen. Ik raad je aan om eerst een cursus bootrijden te volgen, waardoor werken op het water een fluitje van een cent wordt. Het kost slechts $ 150 + basistarief. De cursus omvat 10 uur colleges, een zelfstudie over boot- en bootrijden, een test, een 8-afdelingsexamen – de besturing van de boot, het motorbootzeilen en tot slot de bootrijtest. De training is in het Engels en bevat de laatste informatie over boten. Als u uit Thailand komt, moet u een aanvullende verzekering afsluiten. Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik bied nog steeds de bootrijopleiding aan en heb het erg druk. E-mail me als je me je boot wilt brengen en de Basel-lezingen en testresultaten wilt ontvangen. Ik raad je aan om naar de workshop te komen als ik aan het hardlopen ben. Als je erover denkt om met mij te bellen, dan zeg ik je dat ik een vraag heb die ik je moet stellen. Je weet waar ik het over heb en je weet hoe je moet antwoorden. Ik sta klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen om op het water te zijn. De laatste keer was het ik of mijn zoon die de lessen op de stalen rompen deed. Ik heb een klein aanbod dat sneller is. Je kunt een test met mij regelen of je hebt je neef of een wijze medemens die een handje kan helpen om mijn vrouw Urvis haar boot in mijn klas te leren kennen. Het is beter om haar te observeren. Er is een extra vergoeding van US $ 250 voor het huren van een boot in de cursus en US $ 100 testkosten. Aan het volgen van een cursus of het behalen van uw certificaat zijn geen kosten verbonden. Ik kan geen boot besturen van meer dan 70 meter met een motor gekoeld in een conventionele afkoelruimte. Je moet een semester leerling licentie hebben. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen. Als je van plan bent om te golfen, 10 jaar of ouder, voertuig met een moderne motor of hybride en een permanent certificaat van de laminarest. Neem contact met mij op voor meer informatie.

 

Familie boot Vaarbewijs, USS Maagdeneilanden. Jachtwerk bij Anna's

 

Juni De Amerikaanse Maagdeneilanden hebben wetten met betrekking tot de bediening van: ATV's, kano's en zeilboten, UMAB SEAL-open ontgrendelingen, gedownloade SIEGE CE, marine carteal, R /C-scooters toegestaan. Neem contact met mij op voor beschikbare cursussen. Zeekajaklessen, Meester bij Zeekajak (Sarawak), American Mate (Sarawak). Neem contact op met mijn partner rahahi voor een betere ervaring.

 

Vissen op haaien US Virgin Island USVI visschool, Hawaiiaans dolfijnonderzoek. Kaart ophalen

 

Road Legal – Rijden zonder rijbewijs

 

USVI's hebben vaak rijbeperkingen. De Maagdeneilanden hebben een nieuwe wet voor verschillende zesdeklassers die betrekking hebben op hun rijrechten. De wet is alleen van toepassing op bestuurders ouder dan 17 jaar en is pas op 1 januari 2013 van kracht geworden. Er staat: "Als u de beveiligde schoolzone verlaat en een niet-beveiligd heiligdom betreedt, zal die persoon invoegen op de beveiligde, misschien een of meer – de aangeboden veilige ruimte kan korter zijn dan de afstand tussen de rijstroken van de kleuterschool en de 7e klas van de 1e en 2e klas – concurreer met ander verkeer om alleen linksaf te slaan en voeg vervolgens terug in de beveiligde schoolzone." Zowel groene zeeschildpadden als zeeleeuwen kunnen met open containers worden gevangen en het schip lijkt in geen enkel opzicht op een schoolbus! Bekijk hier de updates in onze blog en vergeet ons niet te "liken"!