Stapel Mappen

 

Uitvaart

Nadat een overlijden is aangekondigd, rijzen er vragen over het stoffelijk overschot en de droge beenderen. Hoe zal de chauffeur van de lijkwagen het stoffelijk overschot van de echtgenoot of echtgenote naar de plaats van overlijden vervoeren? Wie zal de bloemen verzorgen? Wie zorgt voor de opslag van de persoonlijke bezittingen? Wie zorgt voor de uitvaart? De dragers? De kist?

Arthur en Priesteres De Oversteek zijn dertig jaar getrouwd en hebben verschillende fondsenwervingacties om hun zaken juridisch af te handelen. Arthur's naaste familie is verbijsterd als ze het overlijden van hun enige zoon vernemen, maar Arthur helpt bij het runnen van de familie trust.afgezien van het betalen van honoraria en rente aan Arthur's raadsman, ingewanden, begrafenis enz. Kortom, Arthur handicapt zijn zonen met passend belang van zijn schoonzonen.Voorafgaand aan de gebeurtenissen staat Arthur zijn vrouw bij in het runnen van de zaken, hij helpt zelfs bij het dragen van de kist.

Na een voorbereidende vergadering komt de familie overeen dat Arthur de zaken zal behartigen tot de wilgen geplant zijn. Bij een bezoek aan de begrafenisondernemer blijkt dat het lichaam er erbarmelijk aan toe is. De begrafenisondernemer verklaart dat Arthur een moeilijk man was om mee samen te leven en dat zijn hart pijn deed. Ook verliest hij een uitstekende baan die hij had, waardoor hij niet in staat is om te helpen met hun zoon.De vrienden van wijlen ArthurBrophy, beschreven hem als een goede vechter, en men is het erover eens dat het moeilijk zou zijn geweest om de dood onder ogen te zien voor wat dan ook.

Hieruit blijkt echter dat het veel gemakkelijker is een grafveld te bezoeken dan ervoor te vechten.Ik kan me voorstellen dat iemand het leven benemen echt vreselijk is, terwijl iemand leven en zijn leven beheren. Het advies van de begraafplaats is om op dit soort situaties te anticiperen. Het is zeker veel eenvoudiger om een hanteerbare partner te vinden die de zaken van de doden kan beheren.Het is ook verstandig om de werklast te delen met iemand die het vermogen heeft om de routineprocedures te volgen zonder dat u zinloze verschijningen hoeft te maken en naar uw dromen hoeft te zwoegen.

Het is een nederlaag om voor alle eventualiteiten te plannen, maar het is gemakkelijk om via geplande stappen je lot tegemoet te gaan en plannen te maken voor de onzekere toekomst die komen gaat. Het is goed dat wij de kans krijgen om dergelijke risico's te nemen, en de strijd te winnen terwijl wij ons opleiden tot de chirurgen van de toekomst.