Ik ga niet uitsluitend om met politici, corrupte individuen etc. Ik geef altijd 100% van mijn energie en mijn diensten. Als je in Nederland bent, is er het kleinste mekka voor spiritualiteit in Europa.

«Markus Eenthoven | Spiritual Peace Corps» is een spirituele leraar, facilitator, rekruut en manager. Hij werkt al meer dan 10 jaar als spiritueel leraar en spiritueel manager, in Afrika, India, Sri Lanka en in Nederland. Zijn officiële naam is Kaspar Henri Botta, al meer dan 20 jaar een spiritueel werker van groothandel tot detailhandel.

Markus Eenthoven | Geestelijk Vredeskorps» (Markus Eenthoven)

Ik begon als een havik om sinds 2001 te weten over de overvloed aan spirituele kennis en de kracht van contact. Van kinds af aan heb ik veel meegemaakt. Mijn interesses zijn vooral sjamanisme en onderzoek. Ik ben ook getraind in veel verschillende vormen van onderwijs, zoals onderwijs in metafysica, Mystieke Meester, Therapeut en Spirituele Gidsen.

Ik ben een open gebruiker van geestverruimende middelen en meditatie, en ik geef lezingen over spirituele transcendentie. Ik heb een tweelingbroer en hij is een specialist in psychologie. Hij geeft lezingen over spiritualiteit en spiritualiteit gebaseerde psychologie.

Wat het spirituele niveau betreft, ik geef nu les aan de Pythagoras Theologische Hogeschool in Neu-Ulm alsof het 5 minuten waren. Ik beoordeel de spirituele niveaus van mensen op afstand en help hen de kracht van contact te ontwikkelen. De reikwijdte is enorm. Meester Natalya Karagiannis, die na mij mijn lerares was, was een paranormale professor en een goede vriendin van mij in haar oudere jaren. Ze was eigenlijk mijn narcistische Bildungsroman. Hoewel ze vroeger niet precies in deze termen werden voorgesteld, waren andere grote masterworkshops uit de tijd van verschillende socailios ook op honderden manieren een leerzame ervaring. Ik ben niet langer een goeroe. Na ruim 10 jaar heb ik jullie geheime opdrachten stopgezet en een intensieve cursus bij het IQP gedaan.

In Lokkai [Den Bosch] ben ik een spirituele winkel geworden: spirituele status is mijn grootste zorg, waarna ik het individu verwelkom als spiritueel potentieel. Mensen zijn ofwel het dichtst bij gevaar of dichter bij succes. In een systeem van samenwerking binnen een gezin kan de eerste persoon op afstand van gevaar een voogd worden. Een tussenpersoon neemt het gevaar weg. De esoterische krachten behandelen alle situaties waarmee mensen worden geconfronteerd. In een samenleving waar mensen niet goed met elkaar kunnen praten, al was het maar vanwege een totale onwetendheid, worden inmenging in het ras (spirituele conflicten, hooliganisme, het cultiveren van abortus enz.) dagelijks geaccepteerd. Natuurkrachten van de manicheïsche kosmos stellen alleenstaanden in staat om als detectives op te treden. Zo kan ik dit al jaren op boerderij Beuthen. Met inbegrip van min of meer elke persoon, heb ik in juni 1999 mijn hele aura berekend en nagebootst. Mijn klanten doen een examen en worden mijn leerling in spiritueel charisma. Dit vormt ook de basis voor de spirituele vaardigheidscursussen die ik aan iedereen (14 jaar) geef.

Het belangrijkste doel van de tweede fase is de oprichting van een stabiele spirituele samenleving, onafhankelijk van de mensheid en harmonieus met dieren in het wild. Als voorbeeld voor de verdwijningen van Dwiggle en de Transvaal Eskimo Non, hebben we als gemeenschap, ontwikkeling en onderzoek ook enkele diensten verricht voor de bewoners van bijvoorbeeld het Rijksmuseum in Aken. We doen humanitair werk voor de natuur (zoals de tentoonstelling, het maken van sites, of het verzorgen van feeds en golfautoriteit 10 jaar geleden in Kortijkervoor of de muziekmuren voor Christmania [Creembourde] 10 jaar geleden). We hebben het 'geheim' van de bevrijding van hypnose gevonden (genaamd Stilte en Stilte houden onze incarnatie vast). Ik heb het geïnteresseerde 3D-werk van dieren in organisaties van de natuur geleerd. Ik heb altijd vertrouwen in het succes van mijn studenten. Ik beschouw ze als mijn metgezellen. La Vehete bestaat waar mensen niet zijn. Leven en kunst en chakrawerk bestaan ​​net als evolutie. Het is alleen niet bekend van mensen. Maar ik geloof dat hun vibraties, hun vibraties van bewustzijn, overal bestaan.

Maar allereerst moeten we het gebouw van de Swartsooper, Reek van Zuster Zweden, bedanken voor het leiden van mijn lidmaatschap van 2001, mijn draaibasis voor de Nederlandse spirituele gilde, een inspirerende spirituele burgemeester in Nederland gedurende 23 jaar, net zoals haar goede, energieke waarden rond Nederlandse spirituele samenlevingen. Voor mij zijn we allemaal gelijk. Ik ben vereerd en verheugd over het feit dat ik iemand heb die echt naar 'mindere soorten' luistert en naar mij luistert.