Printshop Nijmegen

Om erachter te komen welke printers de goedkoopste inkt gebruiken, hebben we gekeken naar de prijzen van zes verschillende inktwinkels in drie landen. We vergeleken de winkelprijzen voor populaire kleuren en merken printerinkt. In Nederland bestelden we inkt bij InkDirect en haalden die op bij Inkjetstore. Om de kosten laag te houden, kozen we ervoor om generieke inkt te kopen.

Welke printers werken met de beste inkt?

Omdat printerinkt niet eeuwig meegaat, en sommige printers graag andere inkt gebruiken, hebben we gezocht naar inkt die het beste werkt met specifieke modellen. Om de beste printerinkt te vinden, keken we ook naar de prijzen die werden aangeboden door vier verschillende inktwinkels in drie landen. We keken naar de verkoopprijzen voor populaire kleuren en merken printerinkt. Vervolgens hebben we de resultaten vergeleken om te zien welke inkten de beste resultaten opleverden met verschillende printers.

Inkjetprinters

De Brother TN-300 tonercartridge is het goedkoopste en meest voorkomende type cartridge dat in inkjetprinters wordt gebruikt. Hij kost slechts €0,59 per print als hij is bijgevuld. De Canon CL-241C drum kost €76,13 voor een volledige drum (de prijs kan enigszins variëren, afhankelijk van de winkel waar u de drum koopt). De HP CF200A cartridge kost €107,94 voor een volle cartridge. Als uw inkt op is en u geen nieuwe printer wilt kopen, kunt u de Brother TN-300 en de Canon CL-241C hervullen met toner navulsets. De HP CF200A met de navulset kost €59,03.

Laserprinters.

De Brother MFC-7360CD tonercartridge is het goedkoopste en meest voorkomende type cartridge dat in laserprinters wordt gebruikt. Hij kost slechts € 0,85 per afdruk als hij is bijgevuld. De Canon TN230 tonercartridge kost €97,13 voor een volle cartridge. De Brother HL-3050 tonercartridge kost €104,14 voor een volle cartridge. Als uw inkt op is, en u geen nieuwe printer wilt kopen, kunt u de Brother MFC-7360CD bijvullen met toner navulsets. De Brother HL-3050 kan worden hervuld met toner, maar de resultaten zullen niet geweldig zijn. U kunt ook kijken naar toner recycling om te zien of het de moeite waard is.

Conclusie.

Zoals u kunt zien, is Nederland geweldig voor het kopen van printerinkt. Het is niet alleen supergoedkoop, maar het is ook makkelijk om navulinkt te kopen voor de meeste printers. En, als je inkt op is, kun je je cartridge hervullen met toner. Maak je dus geen zorgen over het tekort aan printerinkt. Nederland kan het voor u regelen.